Vraag:
vrijdag, 28 maart 2003

T.a.v: (Web)redactie / Webmaster

Betreft: INTERESSANTE LINK OP WEBSITE!!!
Geachte lezer,


Nu online: www.jmvakbladvoorouders.nl !


Ruim vijf jaar na de lancering is J/M, Vakblad voor Ouders, inmiddels een autoriteit op het gebied van opvoeding, onderwijs, gezondheid, 12+ en vrije tijd. J/M schrijft namelijk helder en praktisch over zaken als de overblijf, bedplassen, ADHD, de ouderraad, pubers, seksuele voorlichting en kindertheater. De lezers van ons blad zijn daarbij een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Om die lezers nog beter van dienst te zijn, heeft J/M sinds 10 maart ook een website online. Op www.jmvakbladvoorouders.nl vindt u onder meer nieuws, een artikelenindex en een overzicht van de inhoud van het actuele nummer. Daarnaast kunnen ouders op de website deelnemen aan actuele discussies en stellingen. Kortom, www.jmvakbladvoorouders.nl is een interactieve en informatieve website!

Om ouders nog beter ter wille te zijn, staan op de website ook een groot aantal praktische links naar organisaties en instellingen die ouders nog wel eens van pas kunnen komen. We zijn trots u te kunnen melden dat u daar ook bij staat!

Wij willen u uitnodigen om onze website te bezoeken en wij zijn zeer geÔnteresseerd in uw mening. Daarnaast zouden wij het op prijs stellen als u uw bezoekers met een link op de hoogte stelt van www.jmvakbladvoorouders.nl

Indien u meer vragen heeft over de marketing, kunt u met ondergetekenden contact opnemen. U kunt ook terecht op www.jmvakbladvoorouders.nl

Met vriendelijke groet,


Dewi Deijle
Desiree Hagenbeek

Marketing J/M
Postbus 1868
1000 BW Amsterdam
Tel: 020 - 55 18 621of 020 - 5518534
E-mail: dewi.deijle@weekbladpers.nl of
desiree.hagenbeek@weekbladpers.nl

Antwoord:
woensdag, 2 april 2003

Hartelijk dank voor uw informatie. Wij hebben uw adres toegevoegd bij de links.

met vriendelijke groet,

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeute


Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag