Vraag:
dinsdag, 13 mei 2003

Hallo,

Mijn zoon van bijna 15 heeft alle therapieen al geprobeerd om van het bedplassen af te komen.....behalve de droge bedtraining onder begeleiding.
Ik heb hem hier al informatie over laten lezen maar verder heeft hij er niks over gezegd.
Zijn er jonge lui die de therapie hebben gevolgd en hem misschien kunnen overtuigen dat het niet "eng" is, en dat het achteraf best wel gezellig was?
Het idee dat hij een week naar de andere kant van het land moet (wij wonen in de kop van NH)om deze training te volgen staat hem ook niet aan. Van binnen wil hij wel, maar hij schaamt zich er ook wel voor.
Het gaat mij voornamelijk om tieners die de training hebben gevolgd. Hun verhaal en ervaring.

Alvast bedankt

Antwoord:
dinsdag, 13 mei 2003

Helaas heeft onze site nog geen mogelijkheid om ervaringen te delen of te chatten. Het boek welke wordt aanbevolen op de nieuwspagina van onze site “Bedplassen daar wil je vanaf!” is geschreven voor kinderen en jongeren. In dit boek is ook een hoofdstuk met ervaringen van kinderen opgenomen. En wanneer u het filmpje over het televisie programma “Mens en lijf “ activeert op onze site ( u vindt dat bij informatie filmpje) dan kunt u jongeren zien en horen, die vertellen over de training in Meppel. Dit filmpje dateert van de uitzending in Januari 2002. In Januari 2003 is er door RTL 5 bij het programma “mens en lijf” weer aandacht besteed aan bedplassen en deze uitzending ging specifiek over de training. Jongeren vertelden in dat T.V. programma daar open over de training en het verblijf. Misschien is het mogelijk bij RTL 5 de video band op te vragen. Veel succes.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag