Vraag:
zaterdag, 24 mei 2003

ik ben 19 jaar oud en al heel mijn leven bedplassende.
2 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Elther B.V.
Een nieuw soort plaswekker (toen).Ik was daaarvoor iedere nacht nat. Nu maar eens in de zoveel tijd, dus het heeft tot op zekere hoogte goed geholpen. tevreden ben ik nog niet, ik wil iedere dag van het jaar droog wakker worden.
Op Hart Van Nederland zag ik net het laatste stukje van het centrum in Meppel, kunt u mij daar meer informatie over geven qua: soort training, de kosten, of je met leeftijdsgenoten zit etc. U moet begrijpen dat ik echt al alles geprobeerd heb: plaswekker(s!!!!) beloningen 's nachts eruit gehaald worden, onderzoeken in ziekenhuis, medicijnen (neusdruppels en pillen) acapunctuur, homeopathie ik kan het zo gek niet bedenken wat ik in de loop der jaren heb geprobeerd. Dit Kennis Centrum is voor mij weer een klein beetje hoop.Ik hoop dat u mij kunt helpen met het beantwoorden van mijn vraag.
Alvast vriendelijk bedankt,

K van der W.

Antwoord:
zondag, 25 mei 2003

Het incontinentiecentrum in Meppel waarvan je een klein stukje zag bij het programma ďHart van NederlandĒ vorige week zondag is een onderdeel van het Nederlands Droogbedcentrum Meppel welke 15 mei geopend is. In Meppel wordt 11 keer per jaar trainingen gegeven in groepjes van 6 jongeren, in een daarvoor speciaal ingericht gebouw. Zij trainen in groepsverband waardoor jongeren ook veel steun aan elkaar hebben. Het telefoonnummer is 0522 233850.
Het wordt tot nu toe vergoed door de verzekering. Er vindt natuurlijk wel van te voren een intake plaats om te beoordelen of je een geschikte kandidaat bent. Je moet wel rekening houden met een lange wachtlijst. Ik hoop dat het iets voor je is.
Veel succes.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag