Vraag:
dinsdag, 30 september 2003

hallo,
Mijn zoon van 10 was ongeveer 1 maal per week droog.Wij hebben hem een tijd proberen te wekken maar dit was bijna onmogelijk.Hij is nu ongeveer vier weken geleden begonnen met minrin.Na de eersre drie weken was hij 12 nachten nat en 9 droog.Mijn huisarts stelde voor twee tbl te gebruiken,dit hebben we 6 dagen gedaan waarvan 5 drijfnat en 1 droog.Mijn zoon stelde zelf voor liever 1 tbl te willen nemen omdat dit beter leek te gaan.Gisteren nam hij dus 1 tbl en was vanochtend droog.
Hoe zullen wij nu doorgaan ?

Antwoord:
donderdag, 2 oktober 2003

Het lijkt erop dat de Minrin niet veel doet. Hij is er in ieder geval niet helemaal droog op. Mijn advies is om gedurende enige tijd bijvoorbeeld 6 weken de maximale dosering te nemen. Wanneer hij dan niet voor het merendeel droog is dan zou ik er mee stoppen en is de wekbaarheid een groter probleem dan de urineproductie en is het zinvoller om te gaan oefenen op de wekbaarheid.
In het boek ďBedplassen daar wil je van af!Ē staan instructies voor verschillende trainingsprogrammaís met extra oefeningen om de wekbaarheid te verbeteren. Informatie over het boek vindt u op de pagina ďmeer lezen?Ē Heel veel succes.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag