Vraag:
dinsdag, 14 oktober 2003

zie het zit zo
ik ben een meisje van 11 jaar en plas nog in bed.
En soms overdag heb ik ook wel moilijkheden om men plas in te houden maar opeen paar ongelukjes na is het niet echt veel.Ik gebruik drynites.
maar gisteren kwam men vriendin bij me slapen en ik had een t-hirt aangetrokken die breed was dat ze men luiers niet kan zien.
Ik had zelfs 2 luiers aangetrokken.
En ineens snachts werd ik wakker en ik had geplast maar er was een natte plek op men matras.
En men tweede luier was niet nat.
Hoe kan dat???


ik heb echt alles geproeert om droog te blijven maar niks helpt.

p.s.waarom staan hier soms zo stomme verhalen in die onwaarschijnlijk klinken.het is niet leuk en grappig om in je bed te plassen.

groetjes naomi

Antwoord:
donderdag, 16 oktober 2003

Allereerst nemen wij in principe zo veel mogelijk vragen serieus. Misschien zijn sommige vragen onwaarschijnlijk maar je kunt je niet altijd in een andermans probleem verplaatsen. Wanneer wij denken dat het geen serieuze vraag is dan zetten wij hem niet op de site. Jij verteltt nu over een probleem dat je hebt meegemaakt toen je vriendin bij je bleef slapen. Je had het goed opgelost door een lang t-shirt aan te trekken. Twee luiers over elkaar in niet zinvol omdat wanneer de eerste luier de urine niet voldoende kan opvangen de plas er langs loopt en niet doorlekt. Wanneer de drynites onvoldoende helpen moet je een ander type luier gaan proberen. Deze zijn te krijgen via de apotheek. Bijvoorbeeld Absorbin of Depend. Ik hoop dat je verder iets aan onze site hebt gehad.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag