Vraag:
vrijdag, 24 oktober 2003

Ik ben momenteel werkzaam als zorgcoördinator op 2 stedelijke kleuterscholen in het Antwerpse. Eén van mijn taken bestaat uit het uitbouwen van een informatheek. De kleuterjuffen hebben belangstelling laten blijken voor het onderwerp bedplassen. Zou het mogelijk zijn om informatiebrochures, interessante folders, eventuele interessante informatiebronnen, e.d. op te sturen. Ik dank u alvast voor de door u geleverde inspanningen en wens u nog een fijne dag toe.

Stedelijke Kleuterschool t.a.v. Weyn Niki
Jan de Voslei 10
2020 Antwerpen

Groetjes, Niki

Antwoord:
zaterdag, 25 oktober 2003

Voor folders over het Kennis Centrum Bedplassen kunt u contact opnemen met ons secretariaat onder telefoonnummer: 0522 233850.
Voor plaswekker folders kunt u contact opnemen met de plaswekker fabrikanten. Informatie vindt u op de site onder het hoofdstuk “therapie” en dan doorklikken naar “niet medicamenteus” en “wekken”, of “plaswekkers”.
Tenslotte in het boek “Bedplassen daar wil je van af!” staan instructies voor verschillende trainingsprogramma’s en oefeningen met de plaswekker om de wekbaarheid te verbeteren en tevens hoe je een training moet afbouwen of wanneer je moet stoppen. U vindt meer informatie op de pagina “meer lezen?”
Veel succes.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg

Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag