Vraag:
maandag, 15 december 2003

hallo ik ben een meisje van 13 en ik plas nog vaak in me bed ik wil vaak logeren maar durf meestal niet ik heb het de laatste 3/4 jaar erg moeilijk gehad en me moeder zei dat het daar wel aan kon liggen maar nu gaat het goed met mij en ik plas nog steeds in bed en ik voel me er niet prettig bij ik had laatst een feestje van me hartsvriendin en daar wou ik heen we hebben enge films zitten kijken en het was laat ik heb maar 1 uurtje geslapen en ik had in bed geplast en ik heb gauw me spullen opgeruimd dat niemand er achter zou komen en het is gelukt maar de volgende keer ben ik bang dat het fout gaat en durf nooit meer bij iemand te slapen en dat vind ik jammer

Antwoord:
dinsdag, 16 december 2003

Er zijn medicijnen die gegeven worden aan bedplassers. Je vindt informatie erover op de site. Ga naar de homepage en klik op "therapie" en daarna op "medicamenteus". Daar vind je medicijnen die gegeven kunnen worden. Je moet daarvoor wel naar de huisarts. Wanneer je de zelfde route loopt namelijk "therapie" en daarna op "niet medicamenteus" dan kun je klikken op"plaswekker" of "droogbedtraining". Je kunt dan lezen over de therapie om van het bedplassen af te komen. Wanneer je graag professionele hulp wilt dan kun je het beste op de nieuwspagina kijken bij de adressen bij jou in de buurt. Het is per provincie ingedeeld, je kunt dan zoeken naar een ziekenhuis bij jou in de buurt en kijken of zij daar behandelingen geven.
Heel goed dat je er wat aan wilt doen. Nu nog even zoeken op de site wat voor jou het beste is. Veel succes.

met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg

Bestuurslid KCB en incontinentietherapeuteHeel goed dat je er wat aan wilt doen. Nu nog even zoeken op de site wat voor jou het beste is. Veel succes.

met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg

Bestuurslid KCB en incontinentietherapeute

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag