Vraag:
maandag, 21 april 2008

Hallo,

Mijn eerste dringende vraag voor mijn zoon van 9 is.......wij zoeken dringend goed matriaal om droog te blijven in bed, hiermee bedoel ik een luierbroek,
nu gebruikt hij drynites van huggies....eigenlijk al vanalles geprobeert maar niets houd met 100% zekerheid droog en lekken door.
NU gaat hij begin mei op kamp en ik heb er gewoon last van bij het idee dat het mis gaat in de nacht en dat hij doortlekt.
IK ben momenteel bezig met hem in het ziekenhuis in Amersfoort, heb het adviesom een droogbed training bij jullie in Meppel te gaan doen, dat is direct mijn tweede vraag, ik zou heel graag een afspraak maken voor een informatief gesprek hoe dit in zijn werk gaat.
Mij komt een woensdag het best uit......en liefst eerst zonder mijn zoon erbij.
Graag hoor ik zsm van u, helemaal voor mijn eerste vraag.

Met vriendelijke groet,
Alita Vermeulen.

Antwoord:
maandag, 28 april 2008

Hallo,
De Droogbedcursus is voor jongeren en volwassenen vanaf 12 jaar, maar uw zoon is natuurlijk van harte welkom in Meppel voor verder onderzoek en we willen heel graag bekijken of we iets voor jullie kunnen doen. Heeft uw zoon al eens Minrin geprobeerd? met het gebruik van dit middel wordt de urineproductie verminderd tijdens de slaap en zou hij misschien droog kunnen blijven. Hij kan het voor langere tijd gebruiken, u kunt de huisarts vragen voor het recept, hij is dan eerst met het kamp waarschijnlijk ook al geholpen.
U kunt ons in meppel alle werkdagen bellen voor een afspraak 0522 233850 tussen 9 en 12 uur.


Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag