Vraag:
dinsdag, 13 mei 2008

Ik heb vriend van 17 jaar een leuk joch niks mis mee maar volgens plast hij in bed. Ik kwam een onverwacht bij hen thuis en zag naast zijn pyama een plasticbroek aan de waslijn hangen.Ik vindt het zo rot om het tevragen aan hem.
Ik hoorde van een kennis van mij dat veel jongens nog in bed plassen en een plasticbroek aan hebben of een luier. Moet ik wachten tot hij er zelf over begint?

Antwoord:
maandag, 19 mei 2008

Hallo
Die plastic broek hoeft misschien niet persť van je vriend te zijn,maar het zou trouwens erg jammer zijn als die broek wel van hem zou zijn en dat het enige is wat hij er aan doet. Er zijn diverse behandelmogelijkheden voor hem of medicijnen die hem kunnen helpen droog te blijven. Er is zelfs het behandelcentrum in Meppel speciaal voor volwassenen met dit probleem. Maar eerst is het belangrijk voor jou om erachter te komen of het inderdaad jou vriend is die in bed plast. Je zou hem kunnen vertellen dat je er over nagedacht hebt nadat je deze zaken hebt opgemerkt. Het Droogbedcentrum in Meppel is afgelopen donderdag juist in het nieuws geweest, in diverse kranten en op SBS Hart van Nederland was het Droogbed en Bekkencentrum welke vijf jaar bestond op 15 mei. Misschien hebben julie er iets van gezien en kun je dat gebruiken als inleiding voor je vraag?
Ik wens je veel wijsheid in deze.
Met vriendelijke groet,
Zwaan Mulder


Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag