Vraag:
zaterdag, 13 september 2008

Geachte heer, mevrouw,

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding Hypnotherapie. Ik zou graag voor mijn scriptie "bedplassen is niet leuk!" in contact willen komen met ouders van kinderen vanaf 5 jaar die problemen hebben met bedplassen in de omgeving van Amsterdam.

Hypnotherapie is een therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van trance. Trance is voor kinderen een verschijnsel waar zij dagelijks in verkeren. U kent het wel, het eten staat op tafel en u roept uw kind die met zijn speelgoed aan het spelen is. Pas na een aantal keren roepen, heeft u kind in de gaten dat hij geroepen wordt. Hij ging zo op in zijn spel dat hij zijn omgeving "vergeten" was, in trance was.
Er zal in 5 sessie gekeken worden wat de oorzaak is van het bedplassen en hoe het kind van het bedplassen kan afkomen. De eerste sessie is een intake die samen met de ouders en het kind wordt afgenomen.

Graag verneem ik van u hoe ik in contact kan komen met deze ouders.

Met vriendelijke groet,

Ilon Hemmelder
Aspirant lid van NBVH

Antwoord:
woensdag, 17 september 2008

Hallo,
Hiermee kunnen wij niet helpen, u zou zelf via internet een oproep kunnen doen aan ouders en ik kan deze vraag op de site laten plaatsen maar dan moet ik eerst van u weten of uw adres daar openbaar op mag.


Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag