Vraag:
donderdag, 6 november 2008

Mijn zoon van bijna gebruikt al jaren medicijnen. In eerste instantie minrin, toen minrin en vesicare en nu ook detrusitol met minrin. ( voorheen uiteraard van alles geprobeerd, plastraining, plaswekker, onderzoek uroloog met uitslag wat verminderde goede blaasspieren).

Al met al zijn er periodes geweest dat het medicijnen redelijk ging ( 1x tot 2 x per week nat) maar ook periodes dat het niet goed ging ( elke nacht nat).

Er lijkt geen oplossing te komen. Mijn zoon wordt niet wakker als hij moet plassen met als gevolg ook nu weer bijna daaglijks een nat bed.

Al met al is er een vermoeden dat hij add heeft. Ik weet niet of dit verband houdt met het plasprobleem.

Omdat we gericht bezig zijn met de toekomst ( waar wonen bv) is het plasprobleem ook een onderdeel waar een oplossing voor gevonden moet worden.

Daarnaast is mijn zoon erg lang en behoorlijk zwaar. Zijn matras kan ik bv nu weer weggooien. Ondanks gebruik van speciale lakens en zeiltjes. Ik zit er aan te denkenom een ziekenhuismatras voor hem aan te schaffen.

Mocht u in dez situatie advies hebben? Graag!!!

Het zo wensleijk zijn als hij van het plasprobleem af kan komen.

bij voorbaat dank.

Antwoord:
dinsdag, 11 november 2008

Hallo,

Helaas bent u de leeftijd van uw zoon vergeten te vermelden.
Maar hij heeft al van alles geprobeert, dus zou ik u het advies willen geven om een afspraak op het droogbed- en bekkencentrum voor een intake te maken. tel.0522-233850.

Met vriendelijke groeten.

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag