Vraag:
maandag, 20 januari 2003

Hoi ik ben daphne ik ben 10 jaar.Mijn vraag is hoe kan ik van bedplassen af komen,ik heb zelf medicijnen eerst heb ik pillen gehad,daarna toen heb ik medicijnen een soort water gekregen,en nu heb ik poeder.Deze site heeft mijn moeder van haar vriendin ze heeft allemaal bladen gekopieert.Daarna zei mijn moeder dat er een site voor mij was toen liet ze die bladen zien, toen ging ik s'avonds naar internet dus mijn vraag is hoe kan ik er iets aan doen of hoe kan ik er af komen.

De mzzl Daphne
en alvast Bedankt voor het antwoord Doei Doei
en ik hoop dat ik er snel van af ben

Antwoord:
vrijdag, 24 januari 2003

Inmiddels ben je 10 jaar en daarom zou ik je een plaswekker willen adviseren om droog te leren slapen. Het is de kunst om wakker te worden van de plaswekker. Daar moet je speciaal en goed voor oefenen. Wanneer je wakker kunt worden van de wekker leer je ongemerkt ook wakker worden van de signalen van je blaas.
Alle informatie hierover vind je op de site. Via de homepage ga je naar “niet medicamenteus” daarna klik je op “therapie” en daarna op “plaswekker”. Op deze bladzijde lees je over de werking van de plaswekker en over de vergoeding en het huren ervan. Op de bladzijde “plaswekkers” vind je de verschillende wekkers. Je kunt daarna ook op de site van iedere wekker afzonderlijk kijken.
Kijk ook eens naar het nieuwe boek op de nieuws pagina, misschien is dat iets voor jou. Veel succes.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag