Vraag:
dinsdag, 21 januari 2003

Na zorgvuldig mijn vraag te hebben ingetikt in dit veld kom ik bij de button 'vraag versturen'. Vrij dwingend wordt er daaronder het privacyreglement aangeboden. Voordat ik mijn vraag verstuur lijkt het mij zinvol dit eerst even te lezen, met als gevolg dat ik niet meer bij mijn vraag kan komen om deze te versturen en deze geheel verdwenen is. Kunnen jullie de website aanpassen zodat het privacyreglement bovenaan staat en je het kunt lezen voordat je alles hebt ingetikt en niet het risico loopt alles te wissen?

Antwoord:
vrijdag, 24 januari 2003

Wij zijn ons er van bewust dat privacy een belangrijk goed is. Vandaar dat er een privacy statement is waarin we duidelijk aangeven wat er met de door u verstrekte informatie zal gebeuren.

Indien u tijdens het stellen van een vraag het privacystatement wenst te lezen kunt u dat doen door op de link: Lees het privacy statement onder de button: "Verstuur Vraag" te klikken.

Het privacystatement zal in een nieuw venster worden geopend. Vervolgens kunt u het privacystatement inzien. Het venster waarin u uw vraag aan het stellen bent blijft open staan zodat u de vraag later alsnog in dat venster kunt afmaken en verzenden.

Hopend u hiermee van dienst te zijn geweest,

Webmaster,

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag