Vraag:
zondag, 2 februari 2003

Vanuit een dubbele optiek benader ik u via deze mail. Enerzijds als huisarts werkzaam in een groepspraktijk, anderzijds als voorzitter van de oudervereniging van een basisschool. In beide gevallen ben ik geinteresseerd in foldermateriaal over bedplassen, en zo aanwezig, ook de medische informatie van uw website. Om de een of andere reden valt er steeds een deel van de tekst weg als ik de theorie en de anamneselijsten etc. probeer uit te printen.

Kunt u mij folders de nederlandstalige folders sturen over bedplassen, en dan gaarne 2 pakketten van 25 stuks. Een voor gebruik in de praktijk, en een voor gebruik in de school.

Met vriendelijke dank, Mw K.Liedekerken.
Adres: Gezondheidscentrum Rijksweg Noord
Rijksweg Noord 75
6131 CK Sittard

Antwoord:
donderdag, 6 februari 2003

Geachte collega,

Op het moment hebben wij geen papieren folders voorradig. Nieuwe folders zijn in ontwikkeling. Een aantal bestaande folders kunt u vanaf onze site downloaden en zelf uitprinten. Ook de nieuwe folder zal op de website beschikbaar komen. Wij willen i.v.m. de kosten mensen zoveel mogelijk stimuleren van die mogelijkheid gebruik te maken.

Een tip voor het printen van teksten vanaf een website: selecteer de tekst (als het slechts een deel betreft gaat dat het handigst met de muis, als het alle tekst betreft gaat het het snelst met de toetsen control A), schakel over naar uw tekstverwerkingsprogramma en plak daar de tekst met control v. U kunt dan ook de lay-out nog veranderen. Wel graag duidelijke bronvermelding in de tekst vermelden.

Met vriendelijke groet,

F.J.M. van Leerdam
jeugdarts, secretaris KennisCentrum Bedplassen.

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag