Vraag:
maandag, 3 februari 2003

ik ben 22 jaar en ik plas ook nog in bed en ik wou ffen reageren op die vrouw van 33 jaar dat ze geen relatie durf te beginnen wegens dat. Nou ik heb me daar nooit door laten tegenhouden ik heb me erbij neergelegd dat ik niet elke nacht droog zal zijn en ja dat is idd niet leuk voor mijn vriend. Als hij 's ochtends wakker word en hij is ook nat maar hij zegt daar kan je ook niets aan doen en heeft er heel veel begrip voor als je partner veel van je houdt moet dat geen probleem zijn. Ik heb al meerdere relatie's gehad en altijd gelijk verteld dat ik het doe. Nou en het is niet kinderachtig en ze moeten maar leren om er mee om te gaan kunnen gaan en accepteren ze het niet dan is die man je niet waard dat is wat ik er over denk.
Maar ik had nog een vraagje die minrin jullie praten steeds over de tabletvorm maar ik wil weten hoe het met de neusspray zit kunnen jullie me daar wat meer info. over geven

heel veel groetjes linda

Antwoord:
dinsdag, 4 februari 2003

Hartelijk dank voor je reactie en misschien is het een stimulans voor andere jong volwassenen om er opener mee om te gaan. Wat betreft de vraag over Minrin het volgende: Minrin is er in neusspray en in tabletvorm. Een paar jaar geleden was er alleen de neusspray. Inmiddels is er onderzoek gedaan en is gebleken dat de medicatie in tablet vorm net zo goed werkzaam is. Tabletvorm heeft bovendien een paar voordelen. Je kunt het beter doseren en makkelijker innemen. De neusspray werkt bij verkoudheid minder goed en van de neusspray kun je geirriteerd neusslijmvlies krijgen. Ik hoop dat dit het antwoord is op je vraag.

Met vriendelijke groet

Marianne Vijverberg
Bestuurslid KCB en incontinentietherapeut

Lees meer hierover

Terug naar het vragenforum
Stel zelf een vraag